Artikler

For landmænd udvider og forandrer verdenen sig dagligt. Hold dig opdateret og følg med i vores udgivelser af artikler og nyheder her på siden.

« Forrige 1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    Næste »

  • Få bedre tilvækst efter fravænning

    Mange smågrise er alt for længe om at komme i gang med at æde tørfoder efter fravænning. Jørgen Jagd, Nutrimin, giver nogle tips, der kan lette overgangen og øge tilvæksten. Læs mere »

  • Nutrimin og fødevaresikkerhed

    Når vi taler med vores kunder i dagligdagen, så handler snakken ikke ret meget om sikkerhed og kvalitet omkring vores mineralblandinger. Det er nu slet ikke så mærkeligt, for vores kunder forventer, at vi leverer sikre mineralblandinger; ligesom alle andre forbrugere forventer og stiller krav til sikkerhed og kvalitet. Det er en forventning, som Nutrimin gør alt for at holde fast i. Læs mere »

  • Inspirationsdag for mælke- og kalveproducenter

    Nutrimin’s Kvægteam indbyde til inspirationsdag 2 steder i landet, hvor der kommer eksperter fra Danmark og Holland, der vil fortæller om fodring og hvordan vi holder sygdomme væk. Ligeså har vi et indlæg omkring fodring af goldkøer og vigtigheden heraf. Læs mere »

I vores markedsinformation, kan du bl.a. læse ugebrevet fra Agrocom med analyser og anbefalinger i forhold til udviklingen i foderstoffer.