- Mineraler til landbruget!

I Nutrimin producerer vi mineralblandinger til landbruget. Vores professionelle rådgivere kan hjælpe med at finde den optimale løsning, tilpasset kundens individuelle behov. Vores kernekompetencer er mineralblandinger til kvæg og svin samt koncentrater og specialfoder til smågrise, men vi kan producere til alle dyregrupper og også til den økologiske besætning.

Kvalitet

Alle mineralblandinger er lavet udelukkende af råvarer med høj fordøjelighed fra anerkendte leverandører.

Råvarernes kvalitet, vores moderne produktionsanlæg samt omhyggelige og kompetente medarbejdere sikrer vores kunder en høj kvalitet af mineralblandinger. Vores produkter er Fami-QS certificerede, hvilket er et internationalt anerkendt kvalitetsstyringssystem indenfor mineralproduktion.

Produktionsanlægget

Vores produktionsanlæg er bygget med den mest moderne teknik, der sikrer stor nøjagtighed i både udvejning og blanding af varerne. Bland andet er vores blandesektion installeret i et 20 meter højt tårn, for at sikre et optimalt flow af mineralerne. Samtlige processer i fabrikken er automatiserede, og vi kan derved dokumentere alt og sikre fuld sporbarhed i produktionen.

Produktionsanlæg - tegning

 

Vi leverer i både småsække, bigbags og løst.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.