Mineralblandinger til kvæg

Nutrimin tilbyder en bred vifte af mineraler og råvarer til brug i kvægproduktionen. Vitaminer og mineraler yderst vigtige for vores husdyr. Mineralblandingen afstemmer det øvrige foder med dyrenes behov og sikrer høj produktivitet i kvæg- og mælkeproduktionen. 

Glad ko
 

Rådgivning til det helt optimale foder! 

Ikke alle gårde og kvægbesætninger er ens, og derfor bør foderblandingerne heller ikke være det. De individuelle forhold ændrer sig løbende, og derfor ændrer den optimale foderblanding sig tilsvarende. Med en kundetilpasset blanding, er der garanti for, at du hele tiden har den optimale løsning, til netop din besætning. Det betyder højest mulig produktivitet og sundest mulige kvæg.

Derfor anbefaler vi oftest kundetilpassede blandinger. Optimering og sammensætning kan udarbejdes sammen med Nutrimins egne rådgivere, vores samarbejdspartnere og/eller måske med egne rådgivere.

Standardvarer

I andre tilfælde kan det være en løsning at anvende Nutrimins standardblandinger sammensat efter retningslinjerne fra Dansk kvæg. Ofte vil et typemineral evt. i kombination med kridt kunne afstemme foderrationen.

Ring til Nutrimin og få et tilbud på de råvarer du bruger. 

 

Vi samarbejder med

Tjoelker Fouragehandel er part-ner for den driftige landmand. Indbefattet af faktorer som stabilitet, kontinuitet, innovation og fleksibel levering

Besøg Tjoelker Fouragehandel - klik her