Mineralblandinger til svin

Nutrimin tilbyder en bred vifte af mineraler og råvarer til brug i svineproduktionen. Vitaminer og mineraler er yderst vigtige for vores husdyr. Mineralblandingen afstemmer det øvrige foder med dyrenes behov og sikrer derved høj produktivitet i svinebesætningen.

 Flere glade grise

Kundetilpassede mineralblandinger

Ikke alle gårde og svinebesætninger er ens, og derfor bør foderblandingerne heller ikke være det. De individuelle forhold ændrer sig løbende, og derfor ændrer den optimale foderblanding sig tilsvarende. Med en kundetilpasset blanding, er der garanti for, at du hele tiden har den optimale løsning, til netop din besætning. Det betyder højest mulig produktivitet og sundest mulige grise.

Derfor anbefaler vi oftest disse kundetilpassede blandinger. Optimering og sammensætning kan udarbejdes i samarbejde med vores rådgivere og/eller evt. med egne rådgivere.

Standardvarer

Som et alternativ til kundetilpassede blandinger, kan det i nogle tilfælde være en løsning at anvende Nutrimin's standardblandinger sammensat efter retningslinjerne fra Videnscenter for Svineproduktion. Standardblandingerne er beregnet i forhold til en gennemsnitsbesætning og med hensyn til årets høst.

Vi har en lang række standardkoncentrater og færdigfoderblandinger til smågrise, så du kan finde en, der passer til netop dit behov. Vær venligst opmærksom på at koncentrater og færdigfoderblandinger med zink kræver en dyrlægeerklæring. Du kan hente dyrlægeerklæringen til fuldfoder her  og til koncentrat 50 her.

Vi forhandler også en række andre produkter til brug i svineproduktionen. Ring til Nutrimin og få et tilbud på de råvarer, tilsætningsstoffer og øvrige varer du bruger.

 

 

Når du bestiller koncentrater og færdigfoder med zink, så husk venligst at indsende en dyrlægeerklæring. Du kan hente dyrlægeerklæringen her.
Ring til Nutrimin på tlf: 87500880. Så bliver du stillet om til den medarbejder, der bedst kan hjælpe dig!