Rådgivning

Nutrimin har den vision, at vi vil være de dygtigste landmænds foretrukne sparringspartner. Derfor er foderrådgivning en vigtig del af vores forretning. Vores rådgivere har en årelang erfaring indenfor fodersammensætning, og vi holder os hele tiden opdaterede indenfor området. Det gør, at vi, i samarbejde med kunden, kan sammensætte det optimale foder.

Torben Rådgivning

I foderrådgivningen tager vi højde for alle individuelle forhold, eksempelvis økonomi, sundhedsstatus, management og tekniske muligheder. Da disse forhold ændrer sig over tid, skal foderet løbende tilpasses. Opstår der deciderede problemer i besætningen, vil Nutrimin meget gerne spille en aktiv rolle, da problemet ofte vil kunne afhjælpes med tilpasninger af foderet. Denne rådgivning kan foregå i samspil besætningens dyrlæge og evt. andre rådgivere.

I de fleste tilfælde kan rådgivningen foregå via telefonsamtaler. Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt, at vi kommer på gårdbesøg. Vi tilbyder desuden foderrådgivning til kunder, der ikke nødvendigvis køber varer af Nutrimin.

Vi er stærke i både svin og kvæg!

I Nutrimin prioriterer vi kvæg ligeså højt som svin! Derfor har vi nu også vores egne knipskarpe rådgivere til kvægproducenter. 

Ring direkte til salgsafdelingen på tlf: 87500880

- Så bliver du stillet om til den rette rådgiver!