Calf Protector – et godt supplement før den første råmælkstildeling

Kalven bliver født uden antistoffer i blodet. Dette betyder, at kalven ikke har noget forsvar overfor infektioner i de første timer.

For at sikre kalven den bedste start på tilværelsen, er det altafgørende, at der tildeles 4 liter råmælk af høj kvalitet (minimum Brix 23) indenfor de første 4-6 timer efter kælvning.

Dette er for at sikre, at kalven får tilstrækkeligt med antistoffer, så den er modstandsdygtig over for eventuelle infektioner.

Svagt fødte kalve – tvillinger eller for tidligt fødte kalve, har gavn af et ekstra tilskud af antistoffer, ved siden af den livsvigtige råmælk.

Til dette tilbyder Nutrimin Calf Protection, som man med fordel kan tildele 30 ml (½ tube) til kalven lige efter fødslen.

Calf Protection har et højt indhold af antistoffer, vitaminer, organiske mikromineraler og probiotika, som sikrer, at kalven får etableret en god tarmflora og får en god og stærk opstart.

Nutrimin anbefaler Calf Protector som supplement til den primære råmælkstildeling, men primært til svagt fødte kalve eller der, hvor kvaliteten af råmælk svigter.

Ring gerne og hør nærmere om produktet.

Nikolai Gitz Frydenlund Hansen
Salgskonsulent, kvæg