Et bedre smågrisefoder

Med et stigende antal levendefødte gennem de sidste mange år er det til stadighed vigtigere at få smågrisene til at æde og fordøje foderet i farestalden.

Ved at tilbyde smågrisene et højt fordøjeligt velduftende og -smagende melfoder, stimulerer vi grisens naturlige rodeadfærd, som øger chancerne for at grisen når at indtage mere foder inden fravænning.

Vi tilfører samtidigt noget struktur til grisens fordøjelsessystem, og alt i alt betyder det, at grisen har en bedre enzymtræning af mave-/tarmkanalen.

Kristine, Salgskonsulent fra Nutrimin fortæller:

“At vores foder er i en liga for sig selv skyldes foderets indehold af gode og højt fordøjelige råvarer. Nutrimin er en mineralfabrik, og vi har derfor ikke ubehandlet korn og sojaskrå på fabrikken. Vores foder består af de samme gode råvarer, som er i vores koncentrater til hjemmeblandernes varmebehandlede korn; faktisk kan man kalde det for indkøbt hjemmeblandet foder.”

“Nutri Complete” melfoder til smågrise spænder fra den lille gris på 3 kg og op til den fravænnede gris på omkring 10 kg. Blandingerne til de mindste grise indeholder blandt andet betydelige mængder mælkeprodukter samt fiskemel for at sikre den bedste udnyttelse for grisen.

Kristine G. Bastrup
Salgskonsulent, svin