Ny i job

Jeg hedder Anine Dorthea Jakobsen og er startet som salgskonsulent i kvægteamet d.1/8. Jeg er en solid årgang 66 med de sidste 20 år i medicinalindustrien inden for salg og marketing – og jeg kan nok med rette kaldes en skæv profil til kvægteamet.

Lige nu er jeg på bjergbestigning op ad en stejl læringskurve, hvad angår kalve- og mælkeproducenter. 😊 Jeg kommer selv fra landlige omgivelser, hvor jeg har trådt mine barne- og ungdomssko på gårdene omkring Bryrup. Efter mange år er jeg vendt hjem til Bryrup igen, hvor jeg bor med min teenagesøn. Jeg nyder godt selskab, flot natur og et aktivt liv med bl.a. mtb og vandreture. Skulle jeres vej gå forbi smukke Bryrup, er I altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe.

Jeg har nu været i Nutrimin i lidt over en uge, og jeg er imponeret over virksomheden og alle de imødekommende og hjælpsomme kolleger, jeg har fået… tak!