NUTRECO GLOBAL ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når Nutreco behandler dine personlige oplysninger, anvender vi to nøgleprincipper:
Hold det sikkert
Hold det privat

Personoplysninger skal være godt beskyttet. Hold dem sikre.
Personoplysninger kan kun deles på et “need-to-know”-grundlag. Hold det privat.

Du kan downloade fortrolighedserklæringen om data om kunder, leverandører og forretningspartnere her:

Du kan downloade fortrolighedserklæringen om oplysninger om jobansøgere her:

Disse erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger omhandler ikke behandlingen af medarbejdernes personoplysninger i forbindelse med deres ansættelsesforhold til Nutreco.

ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER OM KUNDER, LEVERANDØRER OG FORRETNINGSPARTNERE
Sidst opdateret: 22. november 2022

1. INTRODUKTION – HVEM VI ER

Den lokale Nutreco-enhed er den virksomhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger (dataansvarlig), se Kontakt os – Skretting og Global tilstedeværelse – Trouw Nutrition.

Den lokale Nutreco-enhed kan dele dine personlige oplysninger med Nutreco N.V., Stationsstraat 77, 3811 MH Amersfoort, Holland, og/eller med SHV Holdings N.V. Rijnkade 1, 3511 LC Utrecht, Holland og/eller dens relevante koncerner, se SHV Family of companies – SHV

De relevante lokale Nutreco-enheder og Nutreco N.V. og SHV Holdings N.V. omtales som ” Nutreco ” og “vi”, “vores” eller “os”.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder for behandlingen af dine personoplysninger, når du – som (potentiel) kunde, leverandør eller anden forretningspartner – handler med os, når du bruger vores websteder eller apps, eller når du interagerer med os (“du” eller “din”).

Bemærk venligst, at specifikke tjenester kan være omfattet af en separat erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, som der henvises til i de respektive vilkår, f.eks. behandling af dine personlige oplysninger, når du bruger en mobilapp.

2. FORMÅL, SOM VI BRUGER DINE PERSONOPLYSNINGER TIL

A. Virksomhedskommunikation

Vi indsamler dine oplysninger, når du kontakter os, f.eks. via en af vores online-kontaktformularer, når du sender os spørgsmål, forslag, komplimenter eller klager, eller når du anmoder om et tilbud på vores tjenester.

Med henblik herpå

 • vi behandler – i det omfang det er relevant – dit navn, dine (virksomheds)kontaktoplysninger og alle
  andre oplysninger, som du giver os.

Vi udfører disse aktiviteter med dit samtykke for at administrere vores kontraktlige forhold med dig, og/eller fordi vi har en legitim interesse.

B. Når du bruger vores websteder eller apps

Afhængigt af hvilket land du bor i, tilbyder vi webshops, onlineportaler og apps med en række forskellige funktioner. Via vores hjemmesider og apps kan du f.eks. finde oplysninger om vores produkter, tjenester og gældende vilkår, se dine ordrer, ændre dit navn, dine kontaktoplysninger og andre personlige
oplysninger og kontakte os.

Når du bruger vores websteder eller apps, behandler vi tekniske data om din enhed for at kunne tilbyde dig funktionaliteter og for at give os mulighed for at administrere og forbedre vores websteder og apps ydeevne. Hvis du indtaster data på vores websteder eller apps, f.eks. en produktpræference eller din placering for at modtage relevante oplysninger eller funktionaliteter, behandler vi disse data for at give dig de ønskede oplysninger eller funktionaliteter. Endvidere behandler vi dine personoplysninger for at give dig mulighed for at oprette en brugerkonto (som du kan få adgang til med dit brugernavn og en adgangskode, som du selv har oprettet), for at give dig mulighed for at gemme dine data (f.eks. præferencer og produkter) i dine gemte elementer og for at give dig mulighed for at dele disse med andre ved hjælp af de delingsmuligheder, du har konfigureret på din enhed.

Med henblik herpå

 • Vi behandler de personoplysninger , som du har indtastet på vores websteder og apps, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, titel, telefonnummer, adresse eller andre oplysninger, som du har tilføjet til din konto, log-in-data eller de personoplysninger, der genereres af de funktioner, du har brugt på vores websteder og apps, og de tekniske data fra din enhed, f.eks. dens IP-adresse, den internetbrowser, du bruger, de sider, du har besøgt på vores websteder, din klik- og surfadfærd og længden af din session.

Vi udfører disse aktiviteter med dit samtykke (f.eks. når vi bruger cookies til markedsføring og sociale medier på vores websteder og apps) og/eller fordi vi har en legitim interesse (f.eks. når vi tilbyder teknisk velfungerende websteder og apps og for at forbedre deres ydeevne).

C. Forbindelser til sociale medier

Vores websteder kan indeholde forskellige funktioner til deling af sociale medier, f.eks. Facebook-, Instagram-, WhatsApp-, Twitter-, YouTube- eller LinkedIn-knapper, som du med dit samtykke kan bruge til at dele oplysninger fra vores websteder med de sociale medier, du har valgt. Vores websteder kan også indeholde links til vores egne sociale mediesider, f.eks. vores Nutreco Facebook-, YouTubeeller LinkedIn-sider eller vores Twitter-feed, som du kan vælge at bruge til at sende feedback.

Ligeledes kan forskellige sociale medier, såsom Instagram, Facebook, Twitter eller LinkedIn, indeholde Nutreco-reklamer med links til vores websteder. Dette er baseret på dine søgninger eller emner, som du har vist interesse for, eller når du har deltaget i vores arrangementer. Disse sociale medier-websteder kan med dit samtykke dele oplysninger, som du har givet os, når du vælger at følge et link til et af vores websteder.

Behandling af personlige oplysninger er underlagt disse andre organisationers politikker og praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for andre organisationers indsamling, brug og videregivelsespolitikker og -praksis (herunder datasikkerhedspraksis), såsom Facebook, Apple, Twitter, Google, Microsoft eller andre app-udviklere, app-udbydere, udbydere af sociale medieplatforme, udbydere af operativsystemer, udbydere af trådløse tjenester eller producenter af enheder, herunder personlige oplysninger, som du videregiver til andre organisationer gennem eller i forbindelse med vores sociale mediefunktioner og/eller reklamer.

Med henblik herpå

 • vi behandler dit navn, din e-mailadresse, IP-adresse, dit foto, din liste over kontakter på sociale medier og alle andre oplysninger, som vi kan få adgang til, når vi bruger funktioner på sociale medier, f.eks. når du synes godt om Nutrecos side på sociale medier.

Vi udfører disse aktiviteter med dit samtykke, for at administrere vores kontraktlige forhold med dig og/eller fordi vi har en legitim interesse.

D. Vurdering og godkendelse af en forretningspartner

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores vurderings- og acceptprocesser, f.eks. ved at bekræfte og verificere din identitet, due diligence, eventuelle indledende kreditkontroller og screening i forhold til offentligt tilgængelige sanktionslister fra myndigheder og/eller retshåndhævende myndigheder.

Med henblik herpå

 • vi behandler dine kontaktoplysninger såsom din (virksomheds)adresse og e-mailadresse, personlige oplysninger om enkeltpersoner såsom dit navn og din fødselsdato, betalings- og kreditoplysninger og oplysninger om din korrespondance med os
 • vi er forpligtet af loven til at foretage visse kontroller af vores forretningspartnere, f.eks. i forbindelse med forebyggelse af svig, finansiering af terrorisme eller hvidvaskning af penge. For at overholde vores juridiske forpligtelser kan vi (eller vores tjenesteudbydere) være nødt til at behandle dine kriminelle data, herunder data vedrørende kriminel adfærd, straffeattester eller retssager vedrørende kriminel eller ulovlig adfærd, og vi er nødt til at identificere og autentificere forretningspartnere (herunder bekræfte og verificere relevante personers identitet).

Vi udfører disse aktiviteter for at administrere vores kontraktlige forhold med dig og/eller for at overholde en juridisk forpligtelse.

E. Med henblik på indgåelse og gennemførelse af aftalen

Når du har købt et produkt eller en tjenesteydelse af os som kunde, eller når du samarbejder med os som leverandør eller forretningspartner, behandler vi dine personoplysninger til digital underskrift af kontrakter og dokumenter eller til administrative formål som f.eks. fremsendelse af fakturaer og betalinger. Vi bruger også dine personoplysninger til at levere eller modtage og administrere vores eller dine produkter eller tjenester, herunder relaterede kundeserviceydelser.

Med henblik herpå

 • Vi behandler dine kontaktoplysninger såsom din (virksomheds)adresse og e-mailadresse, dit navn og din fødselsdato, betalings- og kreditoplysninger, bankkontonummer, IP-adresse (i tilfælde af digital underskrift), oplysninger om din korrespondance med os og andre oplysninger, der er relevante for kontrakten og kontoen.

Vi udfører disse aktiviteter for at administrere vores kontraktlige forhold med dig og/eller for at overholde en juridisk forpligtelse.

F. Forholdsstyring og markedsføring

Vi bruger dine oplysninger, herunder dine eventuelle præferencer, som du har delt med os, til at sende dig tilbud, nyhedsbreve, anden relationsstyring eller markedsføringskommunikation, herunder kampagner eller invitationer til arrangementer, administrere arrangementer eller kampagner, yde kundeservice, udføre kontoadministration og kommunikere tilbagekaldelser. Vi bruger også dine personlige data til at udvikle, udføre og analysere markedsføringsstrategier.

På baggrund af dit besøg på Nutrecos websted kan vi vise dig personlige reklamer uden for Nutrecos websted. For at forstå, hvad der er relevant for dig, kan vi bruge manuelle og automatiske værktøjer til at analysere dine personlige oplysninger.

Med henblik herpå

 • vi behandler dine kontaktoplysninger såsom din (virksomheds)adresse og e-mailadresse, personlige oplysninger såsom dit navn, IP-adresse, kontaktpræferencer, betalingsoplysninger, ordrehistorik og emner, du måtte være interesseret i (som du måtte angive på vores websted).
 • Derudover behandler vi personoplysninger ved hjælp af cookies (se afsnit 3 nedenfor) på vores websteder og apps, baseret på dit samtykke.

Fravalg: Hvis du ikke længere ønsker at modtage undersøgelser eller markedsføringskommunikation fra os, bedes du benytte fravalgsmulighederne i vores kommunikation eller kontakte din lokale Nutrecoenhed via webformularen på det relevante lokale websted eller via din normale kontaktperson. Du kan også vælge at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi udfører disse aktiviteter med dit samtykke, for at administrere vores kontraktlige forhold med dig, for at overholde en juridisk forpligtelse og/eller fordi vi har en legitim interesse.

G. Udvikling og forbedring af produkter og tjenester

Vi behandler dine personoplysninger for at vurdere, analysere og forbedre produkter og (kunde)tjenester. Det gør vi ved at bruge og kombinere kundedata til at analysere kundeadfærd og tilpasse vores produkter og tjenester i overensstemmelse hermed. Desuden gør vi dette ved at udarbejde analyserapporter om brugen af virksomhedens websteder eller apps, vurdere (online) kampagner og justere produkter og tjenester i overensstemmelse hermed for at sikre, at det er relevant for kunderne, herunder at analysere, hvor ofte kunder læser nyhedsbreve, hvor ofte kunderne besøger virksomhedens websteder eller apps, hvilke sider kunderne klikker på, hvilke varer eller tjenester kunderne køber via virksomhedens websteder eller apps.

Med henblik herpå

 • vi behandler dine kontaktoplysninger, f.eks. din adresse og e-mailadresse, personlige oplysninger, f.eks. dit navn, betalings- og kreditoplysninger, og korrespondance med os. Derudover behandler vi de personoplysninger, som du har indtastet på vores websted eller app, eller som blev genereret af de funktioner, du har brugt på vores websted eller app, og de tekniske data fra din enhed, såsom dens IPadresse, de sider, du har besøgt på vores websted, din klik- og surfadfærd og længden af din session
 • Hvis du vælger at deltage i vores undersøgelser, kan vi bede dig om at give os personlige oplysninger. Vi kan også bruge de personlige oplysninger, som du har givet i undersøgelsen, til dette formål.

Vi udfører disse aktiviteter med dit samtykke og/eller fordi vi har en legitim interesse.

H. Ledelsesrapportering til vores forretningsformål, herunder analyse og udvikling

Vi behandler personlige oplysninger til rapportering om generel ledelse, ordrestyring og forvaltning af aktiver for at støtte forskellige Nutreco forretningsrelaterede formål, såsom udnyttelse af centrale behandlingsfaciliteter for at arbejde mere effektivt, gennemførelse af revisioner og undersøgelser, gennemførelse af forretningskontroller og gennemførelse af undersøgelser af forretningspartnere, forvaltning og anvendelse af forretningspartnerkartoteker, finans, regnskab, arkivering, forsikring, juridisk og forretningsmæssig rådgivning, tvistbilæggelse, dataanalyse, udvikling af nye produkter, forbedring, forbedring eller ændring af vores tjenester, drift og udvidelse af vores forretningsaktiviteter, f.eks. i forbindelse med fusioner, opkøb og frasalg og med henblik på at styre sådanne transaktioner.

Med henblik herpå

 • vi behandler dine kontaktoplysninger såsom din adresse og e-mailadresse, personlige oplysninger såsom betalings- og kreditoplysninger, betalings- og ordrehistorik, dit navn, køn, bopæl, cifre i dit postnummer og alle andre oplysninger, der er nævnt i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller på anden måde er givet til os af dig, hvis de er forenelige med de formål, der er nævnt i det foregående afsnit. Vi anvender aggregering eller anonymisering af personlige data for at forberede og udføre ledelsesrapportering og analyser.

Vi udfører disse aktiviteter, fordi vi har en legitim interesse.

I. Undersøgelse af overholdelse og kvalitetsforbedring

Med forbehold af gældende lovgivning kan vi foretage kortvarig, omhyggeligt kontrolleret overvågning af dine aktiviteter, f.eks. i e-mails, sms’er eller anden kommunikation, som vi har med dig. Det kan vi f.eks. gøre, hvis vi har grund til at tro, at der er tale om svig eller anden kriminalitet, hvis der er mistanke om lovovertrædelser, og hvis overvågningen står i et rimeligt forhold til typen af disciplinær lovovertrædelse, eller hvis vi har mistanke om manglende overholdelse af regler om bekæmpelse af hvidvaskning af penge eller forpligtelser til screening af antiterrorisme, som vi er underlagt.
Vi kan foretage undersøgelser af hensyn til beskyttelsen af sikkerheden i vores kommunikationssystemer og -procedurer eller med henblik på kvalitetsforbedring og personaleuddannelse.

Med henblik herpå

 • vi behandler dit navn, dine kontaktoplysninger, din korrespondance med os, din brug af vores produkter og tjenester, optagede telefonopkald og alle andre oplysninger, der er nævnt i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller på anden måde er givet til os af dig.
 • for at overholde vores juridiske forpligtelser kan vi (eller offentlige og statslige myndigheder) have behov for at behandle dine data, herunder data vedrørende kriminel adfærd, straffeattester eller retssager vedrørende kriminel eller ulovlig adfærd, med hensyn til strafbare handlinger, der er begået eller under de relevante omstændigheder mistænkes for at være begået eller er blevet begået.

Vi udfører disse aktiviteter for at overholde en retlig forpligtelse, hvis det er hensigtsmæssigt eller nødvendigt i henhold til gældende lovgivning, herunder love uden for dit bopælsland og herunder sektorspecifikke anbefalinger (f.eks. due diligence over for modparter, bekæmpelse af hvidvaskning af penge, overholdelse af konkurrence- og skattelovgivning, screening mod terrorisme, finansiering af terrorisme eller i forbindelse med (afsløring) af svig eller andre forbrydelser) eller for at overholde en retssag. I særlige situationer kan vi blive pålagt at besvare anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for dit bopælsland.

Kun hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til loven eller en sektorspecifik henstilling, som Nutreco er underlagt, vil de relevante personoplysninger blive videregivet til tilsynsorganer, fiskale myndigheder eller efterforskningsorganer.
Vi udfører disse aktiviteter, fordi vi har en legitim interesse, f.eks. for at håndhæve vores vilkår og betingelser og andre gældende politikker, for at beskytte vores aktiviteter, for at beskytte vores rettigheder, privatlivets fred, sikkerhed eller ejendom og/eller dine eller andres rettigheder eller for at give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, som vi kan lide, eller for at forbedre kvaliteten. Hvor det er hensigtsmæssigt, udfører vi disse aktiviteter med dit samtykke, f.eks. når vi optager en telefonsamtale med dig med henblik på kvalitetsforbedring eller personaleuddannelse.

J. Beskyttelse af sundhed, sikkerhed, tryghed og sikring af integriteten

Vi behandler dine personoplysninger for at beskytte vores medarbejdere, kunder, leverandører og forretningspartnere og vores aktiver, f.eks. via adgangskontrol til Nutrecos systemer og lokaler.

Med henblik herpå

 • vi behandler dit navn og dine kontaktoplysninger
 • når du besøger vores lokaler, behandler vi yderligere oplysninger som beskrevet i næste afsnit K.

Vi udfører disse aktiviteter for at overholde en juridisk forpligtelse og/eller fordi vi har en legitim interesse.

K. Når du besøger vores lokaler

Vi behandler dine personlige oplysninger, når du besøger os i vores lokaler med henblik på at sikre passende adgangskontrol og sikkerhed.

Med henblik herpå

 • vi behandler dit navn, dine kontaktoplysninger og den person, du besøger, og din besøgshistorik i vores lokaler.
 • Når du besøger vores lokaler, kan vi også behandle dit bilnummer eller CCTV-optagelser om dig. I nogle lande kan foto- og videobilleder (f.eks. CCTV) (muligvis) betragtes som særlige kategorier af data. Vores behandling heraf er begrænset til formålet at beskytte vores aktivers sikkerhed og sikring.
 • hvis dine biometriske data er nødvendige for sikker adgang til vores lokaler, eller hvis du skal vise en form for ID, bruges de biometriske data eller ID’et kun til kontrolformål. Vi registrerer ikke disse oplysninger.
 • for at imødekomme dit besøg i vores lokaler kan vi behandle oplysninger om religiøse eller filosofiske overbevisninger eller oplysninger om dit helbred. Dette er særlige kategorier af data. Vores behandling heraf sker kun i det omfang, det er nødvendigt for at imødekomme dine særlige behov under et besøg, f.eks. diætkrav eller brug af kørestol.

Vi udfører disse aktiviteter, fordi vi har en legitim interesse (sikkerhed og sikring af vores aktiver).

3. COOKIES

Enhver behandling af dine personoplysninger via cookies og/eller lignende teknologier vil finde sted i overensstemmelse med vores Cookiepolitik.

4. HVOR LÆNGE VI OPBEVARER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt eller tilladt i lyset af de formål, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

De kriterier, der anvendes til at fastlægge vores opbevaringsperioder, omfatter

 • den tid, vi har et løbende forhold til dig (f.eks. når vi leverer produkter og tjenester til dig);
 • om der er en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt (f.eks. kræver visse love, at vi skal opbevare optegnelser om dine transaktioner i et bestemt tidsrum, før vi kan slette dem), eller
 • om opbevaring er tilrådeligt i lyset af vores retsstilling (f.eks. i lyset af en gældende forældelsesfrist, retssager eller myndighedsundersøgelser).

Når den gældende opbevaringsperiode er udløbet, vil Nutreco anvende de procedurer, vi har indført for sletning, afidentifikation, anonymisering eller arkivering af data.

5. INTERNATIONALE DATAOVERFØRSLER OG ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER

På grund af vores organisations globale karakter og for at kunne tilbyde dig en komplet pakke af produkter og tjenester kan dine personlige oplysninger blive opbevaret og/eller behandlet i et andet land end det land, du bor i.

For internationale dataoverførsler har vi indført passende foranstaltninger, f.eks. gennem kontraktmæssige ordninger mellem Nutrecos juridiske enheder, herunder vores aktionær, og gennem kontraktmæssige ordninger med tredjeparter (f.eks. har vi for overførsler fra EØS til lande, som Europa-Kommissionen ikke anser for at være passende, indgået EF-standardkontraktbestemmelser; du kan få en kopi af disse foranstaltninger ved at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger).

Adgang til dine personlige oplysninger i Nutreco
Vores medarbejdere har kun tilladelse til at få adgang til personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde det gældende formål og for at udføre deres arbejde.

Tredjeparters adgang til dine personoplysninger
Tredjeparter kan få adgang til dine personoplysninger, når det er relevant for levering af deres produkter eller tjenester til os, og i det omfang en sådan behandling er nødvendig for det formål med behandlingen, der er aftalt med os.

Eksempler på tredjeparter:

 • Banker, forsikringsselskaber, revisorer og rådgivere inden for finans, skat og jura.
 • Tjenesteudbydere, der støtter os i: 1) vurdering og accept af vores forretningspartnere 2) indgåelse og gennemførelse af aftaler med vores forretningspartnere 3) relationsstyring og markedsføring 4) drift af vores it-processer, f.eks. for at hjælpe os med at vedligeholde vores it-netværk og relateret infrastruktur og sikkerhed, herunder kriminaltekniske specialister 5) transportrelaterede tjenester til levering af vores produkter til dig 6) udførelse af ethvert andet formål, der er nævnt i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.
 • I andre tilfælde vil dine personoplysninger ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det kræves i henhold til loven. I særlige situationer kan vi være forpligtet til at reagere på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for dit bopælsland. Kun hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til loven eller en sektorspecifik henstilling, som Nutreco er underlagt, vil de relevante personoplysninger blive videregivet til tilsynsmyndigheder, fiskale myndigheder eller efterforskningsorganer.

6. SIKKERHED

Vi forsøger at anvende rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte personlige oplysninger i vores organisation.
Desværre kan man ikke garantere, at dataoverførsel eller lagringssystemer er 100 % sikre. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker (f.eks. hvis du mener, at sikkerheden for en konto, du måtte have hos os, er blevet kompromitteret), bedes du straks underrette os om problemet ved at kontakte os i overensstemmelse med kontaktoplysningerne i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

7. DINE RETTIGHEDER OG KONTAKT MED OS

Hvis du ønsker at få adgang til, rette, opdatere, begrænse eller fjerne dine personoplysninger, som vi behandler, gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger, eller hvis du ønsker at overføre en elektronisk kopi af dine personoplysninger til en anden virksomhed (i det omfang du har ret til dataportabilitet i henhold til gældende lovgivning), kan du kontakte os med din anmodning om at udøve dine rettigheder.

I din anmodning skal du gøre det så klart som muligt, hvilke personoplysninger din anmodning vedrører. Vi kan anmode dig om at verificere din identitet, før vi besvarer din anmodning. Hvis du selv har tilføjet oplysninger til din brugerkonto, kan du også få adgang til din brugerkonto for selv at få adgang til, rette
eller fjerne dem.

Vi vil forsøge at besvare din anmodning så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder inden for alle gældende lovpligtige tidsrammer. Vi vil behandle din anmodning på en måde, som er foreskrevet i lovgivningen. Bemærk venligst, at vi kan være nødt til at opbevare visse oplysninger af hensyn til registrering og/eller for at gennemføre transaktioner, der blev indledt før din anmodning om rettelse, opdatering eller sletning. Der kan også være restoplysninger, der forbliver i vores databaser og andre registre, som ikke vil blive fjernet. Hvis vi ikke imødekommer din anmodning, vil vi forklare dig hvorfor.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller klager vedrørende denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte din lokale Nutreco-enhed via webformularen på det relevante lokale websted eller via din normale kontaktperson. Du kan også vælge at kontakte os ved at sende en e-mail til privacy@nutreco.com. Da e-mailkommunikation ikke altid er sikker, bedes du ikke inkludere følsomme oplysninger i dine e-mails til os.

Når flere Nutreco-enheder er involveret i databehandlingen (fælles dataansvarlige), har vi sørget for en koordineret eller central håndtering (f.eks. når data behandles i et globalt IT-system). Du kan få udleveret essensen af denne ordning efter anmodning via ovenstående e-mailadresse.

I nogle lande (f.eks. i EU) kan du også indgive en klage til en tilsynsmyndighed i dit land eller din region, eller hvor der er tale om en påstået overtrædelse af gældende databeskyttelseslovgivning.

Tilmeld dig Nutrimin markedsinformation

I vores Nyhedsbrev kan du bl.a. læse ugebrevet fra Agrocom og om cases fra det virkelige liv. Derudover holder vi dig opdateret om nye produkter, foderløsninger og dyretrivsel i stalden.

Eksperter i dyreviden