Optimering af produktion og kvalitet

Smag og kvalitet betaler sig.

I en tid præget af skiftende økonomiske udfordringer vender landmænd og besætningsledere igen blikket mod mælkekopperne, der endnu engang er blevet et fokuspunkt i mange besætningers strategier.

Fornuftige afregningspriser på smågrise og faldende mælkepriser skaber igen et gunstigt bytteforhold, og grund for genovervejelser omkring opstart af de mange mælkekopper, der i en periode har stået stille.

Nutrimin har et lille, nøje udvalgt produktsortiment, der repræsenterer pålidelige løsninger for landmænd, der både vil optimere fravænningseffektivitet og øge grisenes vægt. Med fokus på smag og kvalitet er disse mælketyper designet til at matche pattegrisenes ernæringsmæssige behov og sikre en problemfri overgang til tørfoderet efter fravænning.

NutriMilk 1:
Højeste fedtindhold på marked, tilsat naturlig E-Vitamin og organisk bundet Selen

Mælkepulver, hvor der er lagt vægt på højt fordøjelige mælkeproteiner fra vallepulver og valleprotein-koncentrat, hvor proteinet udelukkende stammer fra mælk. Denne mælk er ikke bare en kilde til ernæring. Takket være naturligt E-vitamin og organisk bundet selen er den også en kilde til et styrket immunforsvar. For at forbedre fordøjelsen, er NutriMilk 1 beriget med estificerede medium- og kortkædede fedtsyrer, som ikke blot stabiliserer tarmen, men generelt reducerer antallet af grise med fordøjelsesproblemer.

NutriMilk Power:
4 års gennemtestet livline med immunstyrkende plasma

NutriMilk Power, en af Nutrimins banebrydende mælkeblandinger, skiller sig ud ved at indeholde hele 5% blodplasma. Blodplasma er en immunstyrkende komponent, der dokumenteret bidrager til pattegrisenes trivsel. I besætninger med udfordringer relateret til råmælksmangel har NutriMilk Power vist sig som en livline, der styrker pattegrisenes immunsystem. Denne blanding, der omfatter skummetmælkspulver og vallepulver tilsat kokos- og palmefedt, minder om soens naturlige mælkesammensætning.

NutriMilk 2 Power:
En glidende overgang til stivelsesberiget foder med plasma

NutriMilk 2 Power spiller en afgørende rolle i overgangen til tørfoder. Med en sammensætning, der inkluderer varmebehandlet stivelse fra hvede og majs, mælk og plasma, sikrer denne mælkeblanding en solid base for succesfuld fravænning. Tilsætningen af blodplasma, fordøjelsesenzymer og en unik syrekombination garanterer et stabilt mave- og tarmsystem, godt for pattegrisenes fordøjelsessystem.

Nutrimin engagerer sig

Vi engagerer os rigtig gerne i jeres overvejelser, og kommer gerne på besøg, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dine grise.
Giv os et kald – vi er klar til at hjælpe.

Udgivet d. 08. september 2023 af

Søren Thomsen
Søren Thomsen
Salgkonsulent, svin