Stabil fravænning med Nutrimins NutriKonc Care 50 koncentrater

Høsten 2023 har givet øgede udfordringer omkring fravænning. Problemerne kan i mange tilfælde føres tilbage til byggen, hvor analyser viser øget indhold af toksiner i stort set alle partier af byg. Det der så samtidigt kan give ekstra panderynker er, at byggen formentlig kun bliver ringere hen imod ny høst.

Farvel til byg fra høsten 2023

Med NutriKonc Care 50 koncentraterne, undgår vi helt byggen fra eget lager. NutriKonc Care 50 koncentraterne blandes 50:50 med egen hvede. Samtidig med at indholdet af varmebehandlet korn i den færdige blanding er hævet undgår vi helt de negative konsekvenser af en dårlig kvalitet byg fra eget lager.

Nemmere liv som fravænningsgris

Varmebehandlet korn giver en nemmere fravænning og en sundere tarm. Det forklistrede varmebehandlede korn er delvist fordøjet, før det når ned i de små maver hos vores fravænnede grise. Når dette så bliver kombineret med en mindre modgang fra de toksiner og enterobakterier, som en uheldig kvalitet byg vil komme med, så bliver livet bare nemmere som fravænningsgris.

NutriKonc 50 Care – 120 gram fordøjeligt råprotein:

Care sortimentet er udviklet i samarbejde med vores hollandske kollegaer, der har noget mere erfaring med zinkfri fodring, end vi har i DK. Care koncentraterne er blandinger med lavt indhold af protein og højt indhold af hjælpestoffer. Med Care konceptet opnår vi en stabil fravænning. Også i besætninger, hvor colibakterier er en udfordring.

NutriKonc 50 Care Power – med blodplasma:

NutriKonc 50 Care Power er plasmaudgaven af ovenstående hollandske Non-zink løsning. NutriKonc 50 Care Power er den mest stabile løsning på markedet overhovedet. Iblandingen af plasma sikrer en stabil tilvækst på trods af det forholdsvis lave indhold af fordøjeligt råprotein.

Slå på tråden, få en snak og et godt introtilbud på NutriKonc 50 Care blandingerne

Udgivet d. 12. april 2024 af

Thomas Lund Eriksen
Thomas Lund Eriksen
Markedschef, svin