Årsmøderne hos Jersey, RDM og SDM

Årsmøderne hos Jersey, RDM og SDM, hvor rigtig mange landmænd kom omkring vores stand til en snak, er afsluttet. Vores Nutrimix Kalvestruktur Supreme blanding var et stort samtaleemne. På et af årsmøderne havde vi medbragt prøver af Nutrimix Kalvestruktur Supreme, som blev delt ud til de mange besøgende.

Det var en stor succes, og derfor tilbyder vi nu også dig at prøve vores Nutrimix Kalvestruktur Supreme hos dine nyfødte kalve. Hvis du er interesseret, kan du kontakte vores kvægteam hos Nutrimin, så leverer vi straks ca. 1 kg prøve af vores Nutrimix Kalvestruktur Supreme på din adresse.

Kalvedødeligheden i Danmark er desværre ikke faldende. Det er derfor et område, hvor der er behov for at sætte ind. Henover efteråret vil kalvedødeligheden være et fokusområde, og vi vil komme omkring dig for at fortælle om vores overvejelser, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Med Nutrimix Kalvestruktur Supreme får dine kalve uden tvivl den bedste start.

Blandingen fås også som VLOG-blanding fra den 01.01.2019

Hvad er mælkinfo.dk?

Mælkinfo er et webbaseret værktøj, der tilbydes i forskellige udgaver, som landmand kan vælge efter ambition og behov. Der bliver ud fra afregningsprøven analyseret for en lang række parametre, som gør det muligt at generere en rapport, der belyser produktionens nøgletal (CV på besætningen).

Via rapporten belyses muligheder for foderoptimering. Et lille værktøj med stor nytteværdi…

Mælkinfo er blevet anvendt gennem mange år i flere europæiske lande og udvikles konstant med nye data til gavn for alle, der bruger systemet. Værktøjet giver indblik i fodereffektivitet og konkrete oplysninger om bl.a. energi- og proteineffektivitet, balance mellem Omega 3 og mættede fedtsyrer, udvikling af metan og meget mere.

Via dette værktøj sikres FOKUS – BALANCE – RESULTAT i den enkelte besætning.

Det er muligt at anvende værktøjet på 2 niveauer:

– Mælkinfo Classic, 12 rapporter pr. år

– Mælkinfo Profi, 24 rapporter pr. år.

Erik Løvfeldt Jørgensen
Salgskonsulent, kvæg
Martin Olesen
Salgskonsulent, kvæg