Optimer din griseproduktion med den bedste kornkvalitet og den perfekte foderoptimering!

En forudsætning for en vellykket svineproduktion, er især kvaliteten af landmandens råvarer og en velvalgt foderoptimering.

Hos Nutrimin er vi dedikerede omkring kvalitet af det foder der serveres for ”vores” grise. Vi skal sikre grisenes trivsel og produktivitet og således maksimere bundlinjen. I det spil er kornet ”kongen”. Med en fælles indsats sikrer vi, at landmanden får det bedste ud af hver eneste af de producerede afgrøder i marken.

Premium kornkvalitet – producentens vej til succes!

En tydelig forskel: Det nederste, mørke korn er det nyhøstede fra 2023, mens det øverste, lyse korn er fra 2022

Kornafgrøderne repræsenterer betydelige værdier. Vi må aldrig gå på kompromis med kvaliteten af tørring og lagring af årets høst. Mugnet korn er en saga blot. Men det kræver en korrekt lageropbevaring under konstant tilsyn. Et tilsyn som sikrer, at kornet bevarer sin optimale brugsværdi. Kornet skal være nedtørret til 14-15% vandindhold og afkølet til 7 graders celsius. Og så skal vi gøre os umage med renlighed i siloer, foderstrenge og -kasser samt vådfoderkar. Det er vejen til succes.

Foderoptimering – nøglen til optimal produktivitet!

Alle ved, at en velplejet besætning er grundstenen i enhver griseproduktion. Som landmand er man den kvalitetsansvarlige. Derfor det vigtigt at udtage sikre kornprøver, som er repræsentative for de enkelte kornarter. Når der er styr på kornværdierne, kan vi hos Nutrimin skræddersy foderet efter dyrenes specifikke behov.

Analyser til præcision og opfølgning

Med avancerede analyser, herunder Nit, Nir og kemiske analyser af ny høst, kan landmanden sikre, at foderoptimeringer tages på valide data. Nit er den hurtige, der tages på foderstoffen, og som sagtens kan bruges. Den kan ofte fås uden beregning hos den lokale foderstof. Nir tages typisk på et laboratorie, og svaret fås efter et par dage. Den koster typisk kun 3-400 kr. afhængig af, hvad der skal analyseres for.

Kemisk analyse tages på laboratorie og er mere præcis. Den koster fra 500 kr. og opefter afhængig af, hvad der skal analysere for. Der kan her måles ret præcist på indholdet af bl.a. fosfor, hvilket også har indflydelse på den færdige foderpris. Nutrimins konsulenter står klar til at rådgive omkring analyser og lægge strategien for anvendelsen af årets høst.

Tag kontrol over griseproduktionen – kontakt Nutrimin nu!

Vi ønsker at være din makker på vejen til sikker og succesfuld griseproduktion. Tag kontrollen over dine resultater, og lad os hjælpe dig med at optimere din fodring med vores avancerende optimeringstjenester.

Ring til os i dag, lad os sammen skabe det bedste grundlag for vellykket griseproduktion.

Vi er kun et opkald væk!

Ring 87500880

Udgivet d. 01. september 2023 af

Torben Poulsen
Torben Poulsen
Salgskonsulent, svin