Mælkeblandinger – det sikre valg til dine mælkekopper

Smag og kvalitet betaler sig. Om mælkepulver med og uden plasma til opblanding i såvel koldt som varmt vand

Stigende afregningspriser på smågrisene kombineret med et fald i mælkepriserne åbner igen op for mælkekopperne i mange besætninger. Nutrimins sortiment af mælk er ensbetydende med stabile løsninger til dig, der ønsker at fravænne flere grise pr faresti samtidig med fravænningsvægten forøges. 

Pattegrise kvitterer for smag og kvalitet.  

Hos Nutrimin går vi ikke på kompromis. Mælkepulveret er produceret til pattegrise og er dermed et specialprodukt, specielt udviklet til dets formål. Nutrimins sortiment af mælkepulver har en fast sammensætning, består kun af højt forædlede råvarer, og er altid ens fra gang til gang. Pattegrise kvitterer for smag og kvalitet.
 

NutriMilk 1: Høj drikkelyst på mælken allerede fra grisene er få dage gamle.

NutriMilk 1, er en baseret på højt fordøjelige mælkeproteiner fra vallepulver og valleprotein-koncentrat. NutriMilk 1 er det nærmeste man kommer på et mælkepulver, hvor proteinet alene kommer fra mælk. NutriMilk 1 er forkælet med naturligt E-vitamin og organisk bundet selen, hvilket dokumenteret styrker immunforsvaret.  NutriMilk 1 er styrket med estificerede medium og kortkædede fedtsyrer, som stabiliserer fordøjelsen og minimerer antallet af fedtede grise med løse maver. Og så har den et højt indhold af fedt, som giver grisene energi og sikrer at alle overlever. Mælken holder sig dejlig frisk og indbydende. Også i de varme sommermåneder.
Kunder til NutriMilk 1 fortæller os, at grisene har en høj drikkelyst på mælken allerede fra grisene, er få dage gamle.

NutriMilk Power: Robusthed og fin vækst

NutriMilk Power, det eneste produkt på markedet, der indeholder hele 5% blodplasma. Blodplasma styrker dokumenteret pattegrisenes immunsystem. I Besætninger ramt af manglende råmælk i soholdet, er NutriMilk Power en redningskrans der bidrager til styrkelse af immuniseringen af pattegrisen. NutriMilk Power er sammensat af både skummetmælks- og vallepulver tilsat kokos- og palmefedt.  Kokos- og palmefedt er det tætteste vi kommer på fedtet i soens egen mælk. NutriMilk Power er samtidig tilsat en pallette af organiske syrer og probiotika som sikrer en sund mave/tarmflora.
Kunderne fortæller, at grisene drikker lystigt af mælken, udviser robusthed og fin vækst på NutriMilk Power.

NutriMilk 2 Power: Nemmere overgang til tørfoderet efter fravænning

NutriMilk 2 Power, fungerer som blanding 2 i vådfoderanlæg (Bopil, Weda, Big Dutchman m.fl.). Fra grisene er 14 dage gamle har vi her en fodermælk, hvor hovedvægten er lagt på varmebehandlet stivelse fra hvede og majs der sammen med mælk og plasma giver et solidt fundament for en succesfuld fravænning. De tilsatte 4% blodplasma giver pattegrisene et immuniserings-boost. De ekstra tilsatte fordøjelsesenzymer og vores egen unikke syrekombination stabiliserer mave- og tarmsystemet.
Kunderne fortæller, at NutriMilk 2 Power giver grisene en stivelse som kan fordøjes, og at dette følgeligt for grisen giver en nemmere overgang til tørfoderet efter fravænning.
 

Generelt 

Alle vores mælketyper kan opblandes i koldt vand. Husk der ved skift af mælkepulver typisk skal kalibreres mængde/tid for indtag. Omrøringstiden skal altid justeres.
 
Smag og kvalitet betaler sig. Grib mobilen og lad os i fællesskab finde den bedste løsning til dine mælkekopper.

Udgivet d. 14. april 2023 af

Søren Thomsen
Søren Thomsen
Salgkonsulent, svin