Nutrimin udvider kvægafdelingen

Efter at Nutrimin har overtaget foderaktiviteterne i Mosegården, har Nutrimin også overtaget varemærkerne BoviFlex® og AgroVit®.  

BoviFlex® mineraler

BoviFlex® er et registreret varemærke for kvægmineraler, hvor der ved registreringen er opstillet en række specifikke krav til råvarer og til kvaliteten af mineralerne. Der er regler for hvilke råvarer, der skal anvendes, og hvilke der ikke må anvendes. Ligeledes er der krav til en meget høj opløselighed på råvarerne. Særlig opløseligheden på magnesium er vigtig. Opfylder mineralerne ikke kravene, kan mineralerne ikke kaldes BoviFlex®.

Blandinger der nu overgår til BoviFlex® sortimentet

Vores program med gold- og opdrætsmineraler kommer fremover til at indeholde en del BoviFlex mineraler. Mosegården har arbejdet meget i goldmineraler. Resultaterne herfra indgår nu sammen med vores erfaringer i et opdateret program.

Goldblandinger der kan bruges i økologiske besætninger

BoviFlex Gold Mos Green bruges hele goldperioden og kan sidst i goldperioden suppleres med magnesiumklorid for at få CAB-værdien ned. Der findes et højt indhold af E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix.

BoviFlex Gold CloseUp Green er udviklet til sidste del af goldperioden til forsuring og anvendes sammen med magnesiumklorid. Der findes et højt indhold af E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix.

Goldblandinger til konventionelle besætninger

BoviFlex Gold D-Alfa bruges hele goldperioden. Der findes et højt indhold af E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix samt organisk Se.

BoviFlex Gold CAB bruges til forsuring i hele goldperioden, hvor der kun er ét hold goldkøer. Der findes et højt indhold af E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix samt organisk Se.

BoviFlex Gold CloseUp anvendes i sidste del af goldperioden til forsuring sammen med magnesiumklorid. Der findes et højt indhold af E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix samt organisk Se.

Opdræt og ammekøer

BoviFlex Opdræt Green er et kvalitetsprodukt med E-vitamin, organisk Se og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix, der kan anvendes til økologisk brug.
BoviFlex Opdræt Supreme Org SS er et kvalitetsprodukt med E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix samt biotin og organisk Se.
BoviFlex Ammeko har max. indhold af organisk selen for at sikre vitale, levedygtige kalve. Der findes naturligt E-vitamin og naturlige antioxidanter i form af Selko AOMix.

Rådgivning

Har du brug for rådgivning omkring mineraler til goldkøer eller andre besætningsgrupper, så kontakt os endelig. Nu er vi flere, der kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Anders Bisgård Møller
Anders B. Møller
Faglig chef

+45 41 75 05 73 abm@nutrimin.dk

Erling Mikkelsen
Erling Mikkelsen
Produktkonsulent

+45 22 17 20 40 em@nutrimin.dk

Anine Dorthea Jakobsen
Salgskonsulent

+45 41 75 05 77 adj@nutrimin.dk

Martin Olesen
Martin Olesen
Salgskonsulent

+45 60 25 97 36 mo@nutrimin.dk

Lars Frøkjær
Lars Frøkjær
Salgskonsulent

+45 20 68 19 66 lf@nutrimin.dk

Udgivet d. 18. november 2022 af

Erling Mikkelsen
Erling Mikkelsen
Produktkonsulent, kvæg