Nutrimins færdigfoder giver selv de mindste grise en sikker og blid opstart

Ultraforarbejdede, velsmagende og nøje sammensatte proteinkilder kombineret med kagemix, varmebehandlet byg og hvede giver sikkerhed for foderoptagelse og en vellykket fravænning.

Mindre bøvl omkring fravænning

Tryghed omkring foderoptagelse og stabilitet er især vigtig for de mindste grise. Sikkerhed for at foderet er velsmagende, skånsom, ens fra gang til gang og gennemtestet giver mindre bøvl omkring fravænning.

“Power 3 Safe bruges opblødt gennem fodervogn, hvor foderet tilgodeser de mindste grise i kuldet. Derfor ses færre ”slappe” grise og alle er i arbejdstøjet. Sikrer mere ens kuld ved fravænning.
I klima samme situation, hvor Complete Power 3 Safe sikrer den meget vigtige foderoptagelse fra første minut grisene træder ind i stalden. Efter meget få dage kan grisene kan der skiftes til blanding 2, der sikrer en restriktiv tilgang til foderet, hvilket gavner grisen på et kritisk tidspunkt og de ikke foræder sig.”

– Frank Harrekilde, Østergård

Stabilt homogent foder giver produktionssikkerhed hos de mindste.

Råt korn og måske en utilsigtet variation i kornets næringsstofindhold ned gennem en råvaresilo vil, alt andet lige, give en eller anden form for uforudsigelighed i smags- og næringsstofindhold i et hjemmeblandet foder. For store robuste fravænnede grise vil dette betyde mindre. Men for en udfordret lille gris er der ikke plads til selv mindre tilfældigheder. Stabilt homogent foder giver produktions sikkerhed hos de mindste.

Alle kvitterer for Nutrimins forkælede fravænningsblandinger

Nutrimins nøje udvalgte, velsmagende og grundigt sammensatte proteinkilder kombineret med det forklistrede varmebehandlede korn og kagemix gør, at vi kan ramme en forudsigelighed i de færdige fravænningsblandinger, som er specielt vigtig for de mindste. Det er samtidig vores erfaring, at alle fravænnede, uanset produktionsform, alder, vægt og udfordringer kvitterer for Nutrimins forkælede fravænningsblandinger

“Smågrise i både fare- og klimastald lærer hurtigt at æde foder. Der ses en rigtig god appetit hos grisene der går lystigt til truget. ”

– Birgitte Juel, Freelance Svinerådgiver

Selv de mindste grise får en sikker og blid opstart

Ultraforarbejdede, velsmagende og nøje sammensatte proteinkilder kombineret med kagemix og forklistret varmebehandlet byg og hvede giver sikkerhed for foderoptagelse og en vellykket fravænning. Nutrimins pallette af gennemtestede færdigblandinger giver, selv de mindste grise, en sikker og blid opstart.

“Complete Power 3 giver de mindste fravænnede grise en god og blid opstart i klimastalden.”

– Jens Erik La Cour Jensen

Slå på tråden og lad os sammen finde den optimale løsning til lige netop din fravænning

Udgivet d. 16. marts 2023 af

Thomas Lund Eriksen
Thomas Lund Eriksen
Markedschef, svin

“Power 3 Safe sikrer en højere overlevelse på de små fravænnede grise, og opleves som mere skånsomt foder, uden det har en negativ indflydelse på tilvæksten.
Power 6 Care [i farestalden] giver grisene det altafgørende foderoptag, og med en lav proteintildeling udfordres de fravænnede grise ikke unødigt og kommer hurtigt videre til blanding 2.
Selko PH-E i drikkevandet holder styr på fordøjelsen i mave og tarm på grisene, og bruges som en forsikring, der tager problemerne i opløbet og gør behandlingsfrekvensen af fravænnede grise lavere.”

– Wrang Agro