Giv de mindste grise det sidste skub!

Vi stræber efter lav dødelighed i farestalden, høj fravænningsvægt, nemme fravænninger og mange fravænnede per fravænning! Men mange levendefødte grise kombineret med for få farestier og færre diegivningsdage giver uundgåeligt lavere fravænningsvægt og mere besværlige fravænninger. Behovet for ammesøer stiger, og antallet af diegivningsdage falder. Genkendeligt for de fleste.

Tilsæt NutriMix Weaners Pack i din startblanding

Vores NutriMix Weaners Pack tilsættes i startblandinger sammen med Nutri koncentrater. Den færdige blanding anvendes i farestald, babystald og til grise under 6 kg ved fravænning.

Øg foderoptagelsen

Med en iblanding på blot 10 % i startblandingen opnår du en øget foderoptagelse. Dette blandt andet på grund af tilsætningen af aromastoffer og smørsyre, hvorudover mælkeprotein fra højkvalitets mælk spiller en væsentlig rolle.

Mere energi til grisene

Grisene vil få ekstra energi til at øge tilvæksten via den ekstra mælk, fiskemel og kagemix, som NutriMix Weaners Pack bibringer. Dette gør i øvrigt blandingen yderst velsmagende!

Fuld udnyttelse af aminosyrerne

Produktet er nøje sammensat, så der ikke opstår fortyndingseffekt på essentielle aminosyrer, som f.eks. kan ske ved tilsætning af ekstra mælk.

Høj fordøjelighed

Alt tilsat korn er varmebehandlet for at øge fordøjeligheden af stivelse.

Ekstra Plus

NutriMix Weaners Pack er godkendt til UK-producenter!

NutriMix Power Pack

Er du ikke UK-producent, kan vi stærkt anbefale vores NutriMix Power Pack, som i øvrigt indeholder højt fordøjeligt blodplasma.

Ring i dag og få en palle leveret på næste ledige varetur! 😊

Cecilie Willumsen Boel
Produktkonsulent