Køb sojaolie via Nutrimin!

Bruger du sojaolie til dine grise, eller overvejer du at begynde på det?

Gennem tiden er vi mange gange blevet opfordret til at kunne levere sojaolie til vores mineralkunder. Vi har så benyttet tiden under Corona til at udvikle et attraktivt set-up på levering af sojaolie.

Derfor har vi nu mulighed for at tilbyde priser op til 12 måneder frem i tiden, så vi kan låse prisen, når vi tror, at det er fornuftigt. Historisk set svinger priserne en del, og vi vil bestræbe os på at køre kampagner, når vi tror, at prisen med fordel kan låses fast.

En af vores største udfordringer med sojaolie er at kunne tilbyde en fornuftig logistik omkring levering, men også det har vi fået styr på. Levering vil ske med Fjelsø Autotransport, der er et mindre privat firma med 2 biler. De lever af at levere en god service i forbindelse med levering.

Der vil i Jylland og på Fyn kunne forventes levering 1-3 hverdage efter bestilling. Normalt kontakter chaufføren kunden inden levering.

Vi håber, at du vil tænke på os, næste gang du køber sojaolie, så vi også på dette område kan være med til at påvirke priserne til gavn for de danske landmænd.

Kontakt din normale kontaktperson hos Nutrimin, der altid kan oplyse aktuelle priser.

Cecilie Willumsen Boel
Produktkonsulent