Mød os på Agro Nord i Aars

Vi har siden sidst fået nye og spændende produkter på hylderne, der viser meget lovende resultater. Derved er vi mere end klar til at møde fremtidens udfordringer.

Mineraler til kvæg

”Ikke flere – men bedre” er Nutrimins mål for vores brug af mineraler. Koen skal have den mængde mineraler, der er nødvendig til dens produktion. Hverken mere eller mindre. Derfor er det en rigtig god idé at få sammensat en gårdmineral, der er lavet til koens produktion ud fra dens foderration.

IntelliBond mineraler

IntelliBond Mn, Zn og Cu er mineraler, der ikke opløses i vommen, men først ved lavt ph i løben. Derved generer de ikke mikroberne i vommen, og der dannes ikke antagonister i vommen, som binder en række mineraler og gør dem uopløselige.

Der er netop kommet nye publicerede forsøg, som viser, hvor stor effekt disse mineraler har på cellevægsfordøjelsen og dermed på mælkeydelsen.

Antioxidanter

Antioxidanter hjælper med at beskytte cellen mod skader. Det sker ved at forhindre iltning af skadelige stoffer i cellen. AO-Mix er antistoffer, der er udvundet af frugter. Sammen med bl.a. E-vitamin beskytter de cellerne. E-vitamin er fedtopløselig, mens AO-Mix overvejende er vandopløselige. Derved opnås en synergieffekt ved at bruge de to antioxidanter sammen.

AO-Mix hjælper koens eget immunforsvar, så sygdomme, reproduktionsforstyrrelser og varmestress elimineres.

AgroVit

Som noget nyt har vi i år AgroVit med på Agro Nord. AgroVit er et program med hjælpestoffer til kvæg.

AgroVit AfterCalving som energibooster til koen umiddelbart efter kælvning er nok den mest kendte. Den anvendes i rigtig mange konventionelle besætninger for at sikre koen en god start på laktationen.

AgroVit AfterCalving Green er indenfor de sidste par år kommet med. Den må anvendes i økologiske besætninger, hvor den allerede har opnået stor udbredelse.

Besøg os på stand 312 på Agro Nord

Onsdag den 8. marts kl. 9.30 – 22.00

Vi er klar til en snak og en kop kaffe!

Udgivet d. 02. marts 2023 af

Erling Mikkelsen
Erling Mikkelsen
Produktkonsulent, kvæg