Valle – et godt valg!

Når vi siger, at valle er et godt valg, skal det ses i lyset af stigende priser på skummetmælkspulver sammenholdt med to publicerede studier, der hhv. konkluderer, at mælkeerstatning baseret på valle er lige så godt som mælkeerstatning baseret skummetmælk(1), samt at gær og mælkesyrebakterier får kalve til at vokse hurtigere(2).

Nutrimin kan tilbyde et kvalitetsprodukt på egen recept. Whey Max Super Bio er en komplet mælkeerstatning til kalveopdræt op til 6 mdr. Mælkeerstatningen er baseret på kvalitetskontrolleret vallepulver (WPC), vegetabilsk fedt og opløseligt hvedeprotein. Blandingen er tilsat citronsyre for at udnytte proteinet bedre. Der er tilsat 100% organiske mikromineraler – og meget vigtigt, æggepulver, gær og mælkesyrebakterier. Kontakt gerne Nutrimin for produktdatablad, pris og evt. uddybende information.

  1. ”Mælkeerstatning baseret på valle eller skummetmælk – det ene kan være lige så godt for kalven som det andet”, AU og Seges.
  2. ”Gær får kalve til at vokse”, AU Foulums Institut for Husdyrvidenskab- Husdyrernæring og fysiologi.

June Lund Lildal er produktionschef i Nutrimin og arbejder på højtryk på produktionens kvæglinje for at imødekomme de mange ordrer fra mælke- og kalveproducenter.

Lige nu er det mineralblandinger på recept, der kører på anlægget.

”Vi lægger vægt på at opnå den højeste kvalitet i vores processer, arbejdsgange og egen produktion – vores produkter er afgørende for os. Vi forsyner vores kunder med viden og dokumentation – og vores produkter testes løbende af tredjepartslaboratoriet, LUFA, samt Fødevarestyrelsen. Foruden intern kontrol certificeres vi efter GMP+ og VLOG standarder med årlig audit” udtaler June Lund Lildal.

Anine
Anine Dorthea Jakobsen
Salgskonsulent, kvæg