En Cool So 

Nyt produkt fra Nutrimin, der cooler i en varm tid

Nutrimin kan nu tilbyde NutriMix Sow Cooler Pack til jeres søer, og derved gennem foderet supplere dyrene med en samlet pakke, der har en positiv virkning på soens energiomsætning, foderoptagelse, mælkeproduktion, og kroppens elektrolytbalance. 

Højaktuelt emne 

Ekstra fokus på søer’s generelle velbefindende, og i samme kontekst forlængelse af produktionsperioden og mindskelse af so-dødeligheden via de fodringsbetingede faktorer, er et af de emner, der optager svineteamet hos Nutrimin og Trouw Nutrition lige nu. Der drages nytte af vores samarbejde med viden på tværs af Europa til fordel for vores kunder.   

Højaktuelt produkt  

Sommeren er over os. Derfor bliver det igen aktuelt med kølende foranstaltninger til jeres søer – udover vand, ventilation, overbrusning m.m.  

På fodersiden kan vi også hjælpe og tilsætte hjælpestoffer, der bidrager til et stabilt stofskifte og opretholdelse af normal væskebalance i de enkelte celler samt tilføje ekstra, men også styrke kroppens egne antioxidanter. 

Vi gør det nemt 

NutriMix Sow Cooler Pack kan blandes direkte i mineralerne her på fabrikken, men kan også tilsættes i eget blanderi via påslag med et mikrodoserings-anlæg, og naturligvis manuelt. Doseringen er 2 kg. pr. ton foder.  

Produktet anbefales til brug i karantænestalde, fare- og drægtighedsstalde samt i løbe/kontrolafdelinger. 

.
Grib mobilen og giv os i svineteamet et kald, så dine søer kan hjælpes gennem sommeren med de bedste intentioner. 

Udgivet d. 09. juni 2023 af

Søren Thomsen
Søren Thomsen
Salgkonsulent, svin