Nutrimins supertilsætninger til smågriseblandinger 

Nemme fravænninger med supertilsætningerne Power Pack, Weaners Pack og Iron Booster.

Vi stræber efter lav dødelighed i farestalden, god fravænningsvægt, nemme fravænninger og mange fravænnede per fravænning. Men mange levendefødte grise kombineret med for få farestier og færre diegivningsdage giver uundgåeligt lavere fravænningsvægt og mere besværlige fravænninger. Behovet for ammesøer stiger, og antallet af diegivningsdage falder. Genkendeligt for de fleste.

Ved at tilskynde smågrisene i farestalden til en øget optagelse af tørfoder før fravænning kan vi hjælpe søerne med at fravænne mange smågrise (mange fravænnede per fravænning). Samtidigt øger vi fravænningsvægten hos smågrisene, og vi forbereder dem til et liv uden deres mor, hvilket, alt andet lige, øger muligheden for nemme fravænninger.

NutriMix Power Pack, NutriMix Weaners Pack (UK Produktion) og NutriMix Iron Booster er alle forkælede ”easy to use” supertilsætninger til smågriseblandinger, baseret på velsmagende, letfordøjelige og energirige råvarer, som styrker immunsystemet hos smågrisene. De er ekstra vitaminiserede, tilsat specialsyrer og tilsat smags- og aromastoffer for øget foderoptagelse hos smågrisene i farestalden.   

Ring til os og få en snak, hvis du har nogle spørgsmål. 🙂
NutriMix Weaners Pack                    NutriMix Power Pack                NutriMix Iron Booster

Anders Hedegaard
Faglig chef
  • +45 24 84 74 90

  • ah@nutrimin.dk